Bewustwording AVG
Een verloren mobiel, een verkeerd geadresseerde mail of inloggegevens die in verkeerde handen vallen. Als hierdoor persoonsgegevens op straat liggen kan dit onder de AVG niet alleen leiden tot een forse boetes, maar het schaadt ook het vertrouwen die je klanten hebben in jouw organisatie en/of dienstverlening.
Naast alle ICT en beleidsmaatregelen is bewustwording een belangrijk aspect, en vereiste, bij de implementatie van de AVG richtlijnen. Want, hoe goed je de persoonsgegevens ook beveiligt, de meeste datalekken worden veroorzaakt door menselijke fouten.
Bewustwording is een eerste stap richting de bescherming van persoonsgegevens.

Serious Game AVG
Door informatie over AVG in een spelvorm te stoppen, wordt het leren over AVG en de bewustwording aantrekkelijker.

Een game is leuk en helpt ook om drempels te verlagen. Het creëert een actief leerproces, waarbij medewerkers met elkaar in gesprek gaan over wat het betekent om te werken met persoonsgegevens.[read more="lees meer" less="lees minder"]

De Serious Game is een simulatie spel waarbij klantvragen geënt op AVG de organisatie binnenkomen. Hierbij strijden twee teams tegen elkaar om zoveel mogelijk klantvertrouwenspunten te verdienen.

De ingebrachte casuïstiek wordt nabesproken na elke speelronde. Daarna wordt op een interactieve manier de key principles van AVG uitgelegd en aandacht besteed aan hoe jouw organisatie omgaat met de nieuwe privacywetgeving.[/read]

 

 

SERIOUS GAME AVG

We bieden een totaalpakket  awareness aan bestaande uit:
Serious Game AVG
Nabespreken Serious Game AVG
Interactieve sessie key principles AVG

Met optioneel:
Hoe gaat jouw organisatie om met AVG?